JANINAS

Good things come in fours

I söndags hade vi systerkväll igen, och vi började kvällen med att åka till Gamla Vasa för att bli fotograferade av Jessicas man. Det blev många fina bilder, vissa mer hysteriska än andra, haha. Nu gäller det bara att välja ut vilken/vilka bilder som ska få bli inramade.

Det syns i alla fall att vi har det jäkligt roligt tillsammans! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janita

  Vad härligt att se er med varann!!=) Har de andra syskonen några barn?Eller är du ensam om det=)?

  JANINA SVARAR: Jessica har en son som är två år yngre än Nicolina :)

 2. Malin

  Vem av dina systrar bor i Afrika? Flyttat på grund av kärleken eller? Har för mig att det var henne (hennes kille?) som ni hyrde lägenhet av ett tag…

  JANINA SVARAR: Det är Jessica som bor i Afrika för tillfället, p.g.a. hennes mans jobb. Joo det var dem vi hyrde en tvåa av tidigare!

 3. Nadia

  Nicolina är JÄTTE lik sin ena moster, hon med grå/vit randig tröja!!! :)

  JANINA SVARAR: Tycker du? Det har jag nog aldrig hört förut, och tycker inte riktigt det heller ;) Josefin däremot (hon i svart och vitt), hon är en kopia av henne som liten.

 4. Anonym

  Oj, det här ger hopp för framtiden! Har alltid undrat hur det blir då jag och mina syskon flyttar hemifrån, om vi kommer träffas, hur ofta och sånt. Men ni verkar ha en bra relation! :) Hur är det med Nicolina förresten? Har inte varit så mycket bilder på henne på sistone :)

  JANINA SVARAR: Nicolina har det bara bra! Trotsar på som vanligt ;) Det har inte hänt något speciellt helt enkelt, hon springer oftast naken här hemma och leker lejon, därför blir det inte så mycket bilder. Det blir automatiskt mindre bilder när de blir äldre, det har andra också skrivit och det förstår jag nu.

 5. Sofia

  Och tänk att ni alla fyra bor så nära varandra att ni kan umgås lite nu som då! Vilken lycka!

  JANINA SVARAR: Du menar när den ena bott i Afrika typ två år redan? Nämen jag förstår vad du menar. När alla är i samma stad är det fint.

 6. madde

  Vore kul att veta hur gamla dina syskon är? Vilken/a som är lillasyster, storasyster till dig? :)

  JANINA SVARAR: Jag är yngst, sen är de andra födda -76, -80 och -89 :)

stats