JANINAS

Grattis till oss!

Idag mina kära vänner, är det 23 år sen jag såg världen för första gången. En 4,5 kilos klump som fastnade på vägen ut så de fick dra ut mig med våld. Fick höften och axeln dragna ur led och typ en månad senare märkte de att jag hade fötts med en extra njure. Så att eeh.. sån entré gjorde jag!

Det är inte bara mig som vi firar idag, utan även vår lilla skrålla som blir ett halvt år. Tänk det, lika lite kvar nu bara så firar vi hennes ettårsdag. Nä nu får nog tiden börja gå lite långsammare!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Klara

    Grattis i efterskott på födelsedagen! Måste bara säga att du har så fina ögon :) Både färg och form. Min dotter har nästan exakt samma gröna färg som du har och jag är riktigt avundsjuk för det är jättevackert. :) Hoppas du blev firad ordentligt!

    JANINA SVARAR: Tusen tack snälla du! :) Vad glad jag blir <3

stats