JANINAS

Guldkornen

Tusen tack för alla fina kommentarer på förra inlägget! Det känns skönt att det inte bara är jag som känner mig ensam, men samtidigt känns det ledsamt att det verkar vara så vanligt. Många verkar tycka samma sak, att det är svårt att skapa äkta kompisrelationer nuförtiden. Varför är det så? Varför var det så mycket lättare att lita på andra när man var liten? Fast när man tänker efter, så blev man sårad väldigt ofta som barn. Kompisarna gick bakom ryggen på en och man böt gäng nästan lika ofta som man byter strumpor. 

Alla ni som vill träffas på riktigt och umgås, ni ska veta hur tacksam jag är! Det vore jätteroligt om vi kunde träffas :)

Nu har Joline somnat så jag ska joina henne. Är riktigt trött och har huvudvärk, det får ja alltid när jag har varit nedstämd en dag. Godnatt, vi hörs imorgon! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Synd att vi bor i olika delar av landet, annars verkar du som en person jag skulle kunna komma bra överens med. :)

 2. Anki

  Jag tror att det var lättare att få kompisar när man var liten för då vågade man bjuda hem kompisar för att leka. Nu tycker ialla fall jag att det är svårt att bjuda hem folk som man vill bli kompis med. Jag är rädd för att de tycker jag är för klänging eller så. Och nu kan man inte dra fram barbie dockorna och börja leka direkt, utan nu måste man ju hitta på något annat, typ fika eller så. Det kan bli lite enformigt. Men som tur är kan man ju ha filmkvällar och kanske bjuda in flera vänner, nya som gamla och bjuda på mat och se på film. Då blir det lättare att lära känna de nya tror jag. Skulle man inte ha något att prata om kan man ju alltid prata med någon annan. Det är ju mer påtvingat om man bara är två..

 3. Denice Grefve

  Man var oskyldig och naiv som liten. ^_^

  Det är jobbigt att inte ha någon att prata med. När jag blev "klassad" deprimerad så försvann alla mina kompisar, denna enda jag har kvar har inte riktigt tid längre då hon har "sitt eget".

  Jag tycker du verkar vara en otroligt trevlig tjej som jag skulle komma jätte bra överens med.. synd bara att du bor där du bor, har som inge möjligheter alls att träffas. :( :)

stats