JANINAS

Gympremiär

Idag gott folk, idag har denna morsa äntligen varit på gym!! Det var första gången sen graviditeten, och jag kan säga att jag har saknat det såhäääääär mycket. Amningen har gjort mig till ett benrangel och jag vill inte fortsätta gå ner i vikt. Nu väger jag 2 kg mindre än jag gjorde innan jag blev gravid, och det syns. Alltså min rumpa är helt borta, jag bad Daniel ta före foton idag och jag kunde inte tro mina ögon! Den är faktiskt nästintill platt nu, och det var den då verkligen inte förr. Jag vill inte ens visa er bilderna nu för det känns så pinigt. Jag kan visa sen när jag fått ordning på röven, haha.

Så nu har jag siktet på en stark och snygg kropp. Framför allt ben och rumpa, det är min favoritdel. Det är så frustrerande när alla mina jeans hänger i röven, speciellt när jag vet hur snyggt de kan sitta på mig.

Nu framöver tänker jag prioritera mig själv lite mer, egentid på gymmet är något jag saknat så länge och nu är det verkligen dags att fortsätta var jag slutade när jag plötsligt blev gravid och hade ett 9 månaders helvete framför mig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats