JANINAS

Hälsosam energi på burk

Ni minns kanske att jag för en tid sen bloggade om att jag känner stort behov av en extra energikick i stort sett varje dag? Inte så konstigt med tanke på att jag är mamma till tre småbarn, de flesta mammor jag känner förstår inte hur jag överlever utan kaffe och ärligt talat vet jag inte det heller ibland.

Jag är faktiskt en sån som tycker om energidrycker. Redbull, Battery, ED, you name it. Men jag veeet ju hur fasligt onyttigt det är! Det är rena giftet för kroppen. Aldrig att jag skulle dricka en sån utan att tänka på hur skit det egentligen är.

I höstas kom jag i kontakt med Vemma och Verve var det som lockade mig allra mest. Att få energi, dagsdosen av vitaminer och inga tillsatta konstigheter i en och samma burk, det kändes som rena rama drömmen. Det var ju precis något sånt jag letat efter!

Verve är skapat av samma som grundade Vemma, och går ut på samma sak kan man säga. Vill man leva hälsosamt och är träning en viktig del i ens liv, så passar Verve utmärkt som energibooster. Jag tar en Bold (den svarta som är min, och även Sara Backs favorit) varje gång innan träning och den gör så att jag orkar ta i allt jag orkar och får så mycket som möjligt utav träningen. Det är SÅ mycket roligare att gymma när man är pigg och känner att man orkar.

Det jag gillar mest är att Verve är gjort på naturligt koffein. Det är alltså samma som finns i kaffe, och inte konstgjort som finns i vanliga energidrycker (det som gör mig illamående och allmänt konstig). Jag får inga känningar alls av koffeinet i Verve, förutom då att jag blir naturligt pigg. Att jag samtidigt får i mig en massa vitaminer och mineraler och att den (svarta) innehåller färre kalorier än ett mjölkglas gör ju inte saken sämre precis. Haha!

Åååh jag är bara så nöjd. Skulle kunna tjata om dethär i evigheter. Det är absolut en produkt jag inte vill leva utan längre. Vill ni läsa mer om Vemmas produkter kan ni göra det HÄR. Vill ni beställa kan ni göra det HÄR.

Och som avslutning till alla er som orkat läsa ända hit, för ni är förmodligen intresserade, så bjuder jag härmed in de 10 första som tar kontakt! Vitaminkväll hos the one and only – Janina. Den som vill, sträck upp en hand! Eller så mailar ni, det blir lite enklare så. ♥ 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bibbi

    Undrar om du vet om man kan dricka vemma när man är gravid? Det står visst på burkarna att man ska rådfråga läkare eller nåtsånt!? Har druckit just de där svarta burkarna och tycker de är super men nu försöker vi bli gravida och jag började fundera ifall jag kan fortsätta dricka dom eller om jag ska sluta :)

    JANINA SVARAR: Själva shotten kan man nog använda när man är gravid och ammar! Det är trots allt bara vitaminer :) Verve är energidrycker och det är koffeinet som är orsaken varför de inte rekommenderas åt gravida och ammande.

stats