JANINAS

Halva veckan klar

Har inte haft några speciella aktiviteter eller ärenden denna vecka förutom jobb igår och idag. Två jobbdagar kvar denna vecka, hoppas de går lika snabbt som det gått hittills. Måste säga att jag känner mig himla klumpig nu jämfört med tidigare graviditeter, så stor och tung i kroppen redan. När jag gått uppför trapporna för sisådär femte gången snurrar hela världen, hjärtat bultar snabbt och mjölksyran i benen är helt löjlig. Nu känner jag hur mycket stryk kroppen tar varje gång man går igenom en hel graviditet.

Imorgon kväll ska jag till Yle’s station i Brändö och bli intervjuad av radio X3m. Lyssnar ju själv på den radiokanalen dagligen så det ska bli roligt. Programmet kommer sändas i veckoslutskommittén, vet dock inte exakt när. Sen på lördag ska jag till Vasa igen för då har jag och Daniel planerat in en shoppingdag. Julklapparna ska fixas och sålänge vi gör det ska barnen få vara med moster Josefin. Det ska bli sååå roligt att få lite ensamtid med Daniel nu när jag inte mår som en zombie längre!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Patricia

    Hej! Har nyligen hittat till din blogg och kommit fram till att vi kanske får våra bebisar på samma dag. Dock väntar jag barn nr 2 och vår dotter är född i maj 2012. Men visst verkar man känna sig klumpigare snabbare den här gången. Även om jag inte har så stor mage än… Lycka till med graviditeten! :)

    JANINA SVARAR: Vad härligt med fler gravida! Det blir rätt tätt mellan dina då :) Lycka till du med!

  2. Linn

    Hej kan du lägga ut när du vet när dom ska sända det? De vore så roligt o höra de :)

    JANINA SVARAR: Det sänds på lördag efter klockan 15 nångång, då veckoslutskommitten börjar :) Men det kommer även gå att lyssna på det på deras hemsida så jag kan lägga upp en länk sen!

stats