JANINAS

Happy feet

imageimageimage

Barnen vaknade först kring 8:30 imorse så lunchen fick bli senare än vanligt. Efter frukosten gick vi ut till pulkbacken. Det var så varmt och skönt ute, så när vi kom hem fortsatte vi leka på gården.

Joline ville inte alls gå in, men maten fixar ju inte sig själv så hon fick komma in med mig ändå. Nicolina stannade ut en stund till.

Efter maten höll lillan på att somna i matstolen, hon var verkligen jättetrött och somnade på fem röda när jag la ut henne. Nu kollar jag Happy feet med Nicolina, har sett den huuur många gånger som helst, och den är fortfarande lika mysig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny2

    Det är klart att man inte vill att ens döttrar ska bli våldtagna eller att det ska hända dem något annat hemskt, men jag tycker inte heller att man måste hålla koll på sina barn KONSTANT. Hur ska de då lära sig att bli självständiga individer om de aldrig får ta något eget ansvar?
    Flickan som blev våldtagen var 9 år, jag gick själv till pulkbacken ca 1 km hemifrån då jag var 9… Jag blir så förbannad på människor som inte kan låta andra vara ifred!!! På våldtäktsmän och mördare. Såna som förstör andra människor liv FÖR ALLTID!! Nej nu måste jag nog sluta innan jag blir alldeles för upprörd.

  2. Sarah

    Jag skulle inte våga lämna min dotter på pulkbacken, inte efter förra veckans efterlyst. En 9 årig flicka blev våldtagen :(( av en okänd man på pulkbacken minuten efter att hennes pappa gick upp för att värma köttfärs. Hemskt stackars liten :((

    JANINA SVARAR: Nej hemska saker! Pulkbacken är en bit bort, Nicolina stannade bara ut på bakgården. Dit skulle ingen okänd gå mitt på ljusa dan (vi bor i radhus).

stats