JANINAS

Här och nu ..

.. inviger jag min nya blogg!

Adressen åker nu upp på min gamla blogg, där alla mina läsare kan länka sig vidare hit, sen imorgon kanske den finns på något annat ställe också. 
Orsaken till varför jag inte lagt ut adressen tidigare är för att något hände med koderna så menyn hamnade längst ner, så jag var tvungen att radera allt för att hitta felet, jag skrev in alla koder pånytt, så blev det likadant igen, raderade allt en gång till, sen skrev jag in en kod i taget och höll koll på vad som ändrades, då hittade jag felet och kunde fixa det. 
Så, hoppas inget annat krånglar sen om jag vill ändra på något!
Imorgon 06:50 stiger Daniel på bussen som för honom ner till Dragsvik, usch, fy & blä
Vi har sagt våra goodbyes och han valde ut några foton på mig och Nicolina som han ville tejpa upp på väggen ovanför hans säng, jag vet inte hur länge han är borta nu i början, några veckor i alla fall. 
Jessica rakade av hans hår idag, ni som sett honom förut så vet ju att han hade rätt så lång pannlugg,
så nu ser han helt annorlunda ut, ganska söt om ni frågar mig ;) (nog för att jag tyckte det förut också men ni vet vad jag menar..)
Han gick med på att jag la upp en bild på honom här, så det tänker jag göra! Sen måste jag nog försöka sova tror jag.
So long!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Andrea

    Han är antaglige´n fast första helgen (det är dom alltid..) men sen så kommer han hem ofta. Under 6 månader kanske han sitter fast ca 5-6 gånger, beroende på vilket kompani han hamnar på.. det kommer nog att gå bra för dig! :)

stats