JANINAS

Hästen

Jaa-a, kanske vi inte borde köpt dendär hästen? :) Allt vi har hört ikväll är koppetikoppetikopp och iiiiihahaaa och så ska den ju va överallt också. Men nej skämtåsido. Ungen är glad och det är huvudsaken! 

Jag filmade faktiskt när de kom hem, men Nicolina sov och vägrade vakna, sen när hon väl vaknade var hon pissed och det tog säkert en timme förrän hon ville rida. Sen när hon väl piggnat till var det bara hästen som gällde. Ett tag la hon det där bandet som man ska hålla i, kring sin egen hals och gick på alla fyra och drog hästen efter sig, samtidigt som hon gnäggade. Hon fick tydligen för sig att det var hon som var hästen, haha!

Jaa herregud. Hon är nog allt speciell vår häst!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Maria: Hejsan! Nicolina blev torr dagtid när hon var 2,5 år. Då kissade hon på pottan, men efter att hon velat kissa på toan några gånger i somras så köpte vi en sits och en pall åt henne istället, så hon har inte använt pottan sen augusti :) Det funkar jättebra för oss, när hon blir kissnödig lägger hon själv dit sitsen och skuffar dit pallen så hon kommer sig upp, och så torkar hon sig själv dessutom ibland :)

  Alla barn är ju olika och om han är rädd för toan kanske det inte funkar så bra med en sits. Har du testat visa honom bilder på när andra barn kissar på toan? Du kan ju fast visa honom den här på Nicolina, och berätta att hon är lika gammal som honom och kissar på toan. I den åldern brukar barnen vilja göra vissa saker bara för att andra barn kan :)

 2. maria

  Hej! Ser att lilltjejen kissar på toa med en "insats" på sitsen. Vår 8snart) 3 åring är så himla rädd för toan o pottan kastar han iväggen :-)
  Funkar det där bra? Skule vilja bli av med blöjorna!!!

 3. Emelie

  Haha söt : D
  Jag kommer ihåg när min lilla syster var liten , hon var helt galen i hästar!! Det var hästar över allt i hennes sov rum , det ända hon prata om va hästar och hon lekte häst hela tiden. Man blev galen på henne för hon hade hopp tävlingar i sitt rum så man hörde bara dunk dunk och så när hon hoppa runt : D haha

 4. Anki

  Hahaha åååå vad jag känner igen mig. Jag hade hästar överallt när jag var liten, allt med häst skulle jag ha. Ville ha en cd-skiva som jag inte har nån aning om vad det var för musik, vi ägde inte ens en skivspelare då, men jag var tvungen att ha skivan för det var en häst på omslaget, jag var så arg på pappa för att jag inte fick den!

 5. Lina - Mamma till Anabelle & Alicia

  Åh vad den sista bilden påminner om Alicia fast hon har CYKELN i sängen! Haha. Tre av fyra kvällar när vi går in och tittar till henne innan vi lägger oss så har hon dragit upp sin sparkcykel i sängen och ligger och snarkar bredvid den :) Barn är för roliga!

stats