JANINAS

Have fun in the sun

Tack för alla tips på hur man solar baksidan när man är gravid! Jag ska prova på det som min vän Hanna och många av er tipsade om, att ligga på sidan med ryggen mot solen.

Sen så vill jag också påpeka en grej åt alla andra gravida där ute som är rädda att sola magen nu under graviditeten: Det är inte det minsta farligt för barnet i magen att utsättas för sol, man har dock lättare att få pigmentfläckar när man är gravid, men det gäller ju hela kroppen.

Vill man sola och njuter av att göra det fastän man är gravid, så är det helt okej! Glöm inte solkrämen bara :)


Gravida Nicole Richie
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emil

    Glöm inte att D-vitamin är extra viktigt vid graviditeten för att barnet ska utvecklas rätt. Bästa källan för D-vitamin är solen(mitt på dagen) eller solarium. 10 minuter räcker :)

  2. Louise

    Då jag har varit gravid och solat har jag grävt en grop i sanden för magen, de som sett vad jag sysslat med har dragit på munnen men sedan tyckt att jag var smart.Svalt o skönt åt magen var det iallafall :D

  3. Anonym

    Visst kan man sola, men man får nog se till att svalka den lite mellan varven för det är samma sak som med bastubad, ingen trivs att bli överhettad. :) Så säger iaf läkarna, om man nu ska tro dem :)

stats