JANINAS

Hej nyblivna tvåbarnsmamma!

Fräsch, eller hur? Nejmen det här är bara den oduschade sanningen. Today I look like this. Fast om sanningen ska fram så sitter jag fortfarande i pyjamasbyxorna, klockan 15, och ser ut precis sådär. Jag har inte ens borstat tänderna.

Men det gör inget! När Daniel kommer hem får han ta över hela ansvaret i 15 minuter så får jag ta mig en dusch. Imorgon ska jag till frissan för första gången på 10 månader (har bara färgat utväxten själv sen dess) och färga håret, ska bli mycket spännande.

Vad har vi gjort idag då? Nå förutom att amma och byta blöja så har jag bakat muffins med Nicolina. Två olika sorter dessutom. Den andra satsen fick jag göra helt utan ”hjälp” för då satt Nicolina på golvet och slickade ur skålen, det bästa med bakandet.Kladdmuffins och chocolate chip. Så nyttigt som det bara kan bli!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara Andersson

  Hejsan, just nu säljer jag bloggdesigner för endast 50 kr. Tillverkad helt efter dina önskemål.
  Det vanliga priset är 100 kr men just nu behöver jag få ihop pengar och har därför sänkt till endast 50 kr.
  Jag går andra året på medieprogrammet (profil: Grafisk kommunikation) på gymnasiet och har kunskaper om hur man bäst utformar grafisk design för att locka, köpare (i det här fallet läsare). ögongodis hellt enkelt. Och jag har använt mig utav photoshop i ca. 5 år och använder mig just nu av Adobe Photoshop CS5.1 Så jag kan min sak.

  Kodning ingår i priset.

  Du framför dina önskemål, jag skapar en design, visar dig, är det något du vill ändra så gör jag det, enda tills du är helt och hållet nöjd, betalning sker efter tillverkningen så du behöver inte oroa dig för lurdrejerier.

  Behöver du ingen ny design själv? Varför inte ge bort en i julklapp eller present till en vän?`

  Om du är intresserad av en ny design kontaka mig då här:
  [email protected]

  obs. bloggdesignen jag har själv är ett ytterst dåligt exempel på mina kunskaper då jag slaffsade ihop den snabbt för att förnya bloggen, så utgå inte från den om du vill kika på vad jag kan, hihi^^

  /Sara Andersson
  http://www.saraanderssonfoto.se

 2. Sofia-mamma till Vilja och bf 28/3-12

  Åh! Janina,jag ÄLSKAR din blogg och dig lite extra för att du la ut den där bilden. För det är ju verkligheten ofta när man har små bebisar. Smutsigt hår och oduschad x tusen. Många andra bloggar är bara lixsom " Hej,jag är nyförlöst,platt mage,har hunnit städa sjuttielva ggr,powerwalkat samt bakat en hel frys full med fika" . :P

stats