JANINAS

Helan och Halvan

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Hej Janina!
  Har en fråga, hur har du och Daniel gjort under nätterna. Jag tänker då på att Daniel jobbar och ska upp tidigt, låter du honom sova ut och tar hand om Joline ensam när hon vaknar eller delar ni lite på det? (:

  Jag undrar självklart hur det var (& är) med både Nicolina & Joline (:

 2. Lina - Mamma till Anabelle & Alicia

  Det ser ut som Nicolina har en liten docka bredvid sig :) Så söta! Visst är det underbart att ha två små liv att älska :) Ser att Nicolina också är en fin dam med fingret i näsan, Anabelle lyckades pricka in den posen på gruppbilden från dagisfotograferingen ;)

 3. Helena N

  Så fina tjejer!
  Men kändes det inte som att Nicolina blev jättestor bara över en natt?
  Så var det för mig i alla fall, jag lämnade min lilla 3-åriga "bebis" hemma för att föda hennes lillasyster och när jag kom hem hade min 3-åring blivit en jättestor flicka.
  Ha en jätteskön helg med din fina familj.
  Kram Helena

stats