JANINAS

Helgen


Nyfriserad mama. Andra bilden är mindre seriös (måste ju påpeka då vissa inte verkar förstå sånt).

Började helgen igår med att bänka mig i frissastolen. Färgade utväxten och klippte lite så båda sidorna blev lika långa, den ena var nämligen lite längre men när det växt såg det inte ut som nån frisyr längre så nu är det lika långt överallt. I like it! Har inte färgat utväxten sen november så det behövdes, och nu tänker jag bara färga en gång innan förlossningen och det får bli i början av maj.

De senaste dagarna har de kommit lite mer snö så igår efter lunchen hängde vi i pulkbacken. Det blir väl samma sysselsättning idag men först ska jag upp på vinden hämta lådorna med babykläder så jag kan gå igenom allt vi har från förut. Vill inte gärna ha för mycket i de minsta storlekarna och jag har en tendens att tro att vi har mindre än vi har. Hehe.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janica

  Du som själv e aktiv me kameran sku kanske va intressera av att va me i ett fotoprojekt? Camilla Jofs (barnmorskestuderande i Vasa) söker gravida fotomodeller med ordentlig mage (som hon uttryckt sig) till ett projekt, sök enna på fb om du e intressera :)

 2. Mia

  Måste bara säga att du är så otroligt vacker! O en riktig super mamma!
  Lycka till med radhus säljningen! :) O graviditeten o allt annat också :D

  JANINA SVARAR: TACK! <3 :)

 3. Mallo

  Fin hårfärg som du passar bra i! Hur är det med hårfärgning och graviditet? Påverkar det barnet?

  JANINA SVARAR: Tack! Vissa väljer att inte färga håret men det är nog mer en smaksak. Det är inte farligt, men det är ju inte mer hälsosamt än att låta bli heller. Det påverkar kanske om man färgar det flera gånger i månaden hela graviditeten men att färga utväxten var tredje månad gör nog ingenting.

stats