JANINAS

Helgen


Bilder från min instagram: janina_nylund

Oj vad skönt det var med egentid även om det bara varade knappt ett dygn och tiden gick snabbt. Vi hann i alla fall med lite shopping på fredags eftermiddagen och sen på kvällen bowlade vi med storasyster Josefin och Jakob, det var nog det roligaste jag gjort sen jag blev gravid. Mådde förvånansvärt lite illa dessutom, fast äckelkänslan gjorde sig påmind varje gång vi gick förbi en restaurang så något sånt blev det inte.

Nu är vi inne på sportlovets sista dag och ikväll börjar Daniel jobba igen. Det har varit så skönt att ha honom hemma hela veckan men det känns ändå bra att återgå till vardagen. Tiden går konstigt nog fortare då, och efter att ha gått runt och kollat på massa babykläder nu under helgen så längtar jag något fruktansvärt efter lilla hjärtat. Bara 2,5 månader kvar nu!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nadja

    Ååh coolt!! Heter du Nylund :D jag har följt din blogg ett tag och för ett tag sen såg jag att du bodde i nykarleby vilket jag tyckte var coolt för jag vet att min pappas familj kommer därifrån och nu heter du Nylund också! Vem vet vi kanske är avlägsna släktingar

    JANINA SVARAR: Ser man på! Fast min släkt kommer ju inte från Nykarleby så de som heter Nylund här är jag högst troligen inte släkt med :) Men man vet ju aldrig!

stats