JANINAS

Helgen


Instagrambilder från helgen (janina_nylund)

Oj vad jag har njutit av denna helg! En helg utan barnen. Vädret har varit perfekt och vi har fått så mycket gjort. Har hunnit både njuta av ledigheten och fixa och dona här hemma. Shoppat åt babyn har vi också gjort, så nu kanske vi har så det räcker i minsta storleken. Men det återstår att se när hon väl kommer ut och vi vet hur stor hon är och hur länge hon behöver storlek 50. Har fortfarande inte ens 10 par bodyn i den storleken men är hon lika stor som Joline var så kommer hon kunna ha vissa 56’or redan och då har vi så det räcker.

Det har inte blivit mycket vila för det är så mycket som behöver fixas här hemma ännu och jag finner ingen ro när det är så. Speciellt inte när barnen dessutom är borta och jag vet hur mycket smidigare det är att få saker gjorda när man inte har små hjälpande händer från alla håll. Så piggare fysiskt känner jag mig kanske inte, men psykiskt, absolut! Det är så nyttigt att få vila öronen lite emellenåt, ha någon annan som agerar domare en stund och bara få göra vad man själv känner för.

Barnen har haft en minst lika bra helg som vi föräldrar, de har varit ute hos mormor från morgon till kväll och Nicolina har fått en stor cykel utan stödhjul som hon lärt sig cykla på! Hon behövde knappt träning alls tack vare Joline’s balanscykel som hon lånat och sprungit med i ungefär en månads tid. Hormonstinna jag hade svårt att hålla mig från att börja gråta när jag såg filmklippet som mamma lagt upp på facebook, när hon filmat Nicolina som cyklade helt själv på gården. Det kändes så overkligt! Det känns som en milstolpe att lära sig cykla, och det känns bara så konstigt på nåt sätt att hon kan det redan. Det påminner mig om att hon börjar skolan om ett år, och det får mig också att bli känslomässig. Självklart är jag inte ledsen över att hon växer upp, det är bara så fint att se sitt barn lära sig olika saker och växa. Vi har ju skapat henne! Och jag blir så stolt när hon lär sig nya saker. Hon är ju första barnet så allt som är nytt för henne är även nytt för oss. *Snyft*

Igår på förmiddagen hämtade vi en begagnad våningssäng och Daniel monterade ihop den tills de skulle komma hem. Han la dessutom upp två hyllor och så möblerade jag helt om i rummet och sorterade bort en massa leksaker (det gäller att passa på när de är borta) så det såg helt annorlunda ut när de kom hem. Städat och snyggt. Vi älskar att överraska dem och överraskade blev de minsann! De har lekt i rummet nästan hela morgonen redan och gör det fortfarande.

Efter lunchen ska vi gå ut så får Nicolina visa hur duktig hon blivit på att cykla.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefin-23år, fru & trebarnsmamma

  Åh va skönt me barnfritt! :)
  Theodor lärde sig cykla i vår och tack vare balanscykeln gick det väldigt fort! Kändes väldigt ovant i början att han faktiskt håller balansen själv och kan trampa sig fram själv.
  Lycka till sen med förlossningen när det blir dags :)

  JANINA SVARAR: Tack! :)

 2. lindecrantz

  Måste bara tala om att jag tycker din header är riktigt snygg!

  JANINA SVARAR: Men tack snälla du! :)

stats