JANINAS

Helgen som nästan glömdes bort

Ikväll har vi bara myst här hemma. Det är halloween, min favorithelg, men vi har pyntat det minsta lilla. Jag har inte ens tänkt på att det är just den helgen nu, först igår kom jag på att det är det idag. 
Nåja, inte skulle vi ändå ha gjort något speciellt, och det kommer ju igen nästa år :)

Som sagt så har vi bara haft lördagsmys ikväll, vi har suttit i sovrummet och lekt, Nicolina har varit riktigt kramgo och så har hon dessutom fått för sig att pussa på pannan ;) Så det har hon gjort, både på min och Daniels panna. Gullungen!

Jag filmade henne ikväll dessutom, så den filmen ska jag ladda upp här när den har laddat färdigt på Youtube. Tills dess får ni se på två bilder som jag tog ikväll, på vår glada älskling :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats