JANINAS

Hello glasses

Jag hittade mina gamla glasögon i en byrålåda ikväll. Visste ni att jag har haft såna? Bara ett år dock, p.g.a. att jag hade växt så snabbt på längden när jag gick på nian och mina ögon hade inte riktigt hunnit med, så jag hade hemsk huvudvärk varje dag. Speciellt när jag läste, kollade tv eller satt vid datorn. Mamma bokade tid hos en privat läkare (Oravais HVC är inte värt ett skit), han gav mig riktigt starka värktabletter eftersom jag redan hade blivit beroende av de vanliga som jag tog minst två av varje dag så de fungerade inte längre, och sen uppmanade han oss att besöka en ögonläkare.
Jag blev chockad när jag fick veta vad huvudvärken berodde på, jag visste inte ens att ögonen kunde ”lämna efter”, och inte var jag ju så glad över att behöva använda glasögon heller, men jag gjorde som de sa. Exakt ett år efteråt märkte jag att jag inte behövde glasögonen när jag satt vid datorn längre, precis så länge som läkaren hade sagt det skulle ta.

Nu skulle det nästan vara roligt att ha glasögon igen, man ser ju så viktig ut ;)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Jag tycker det är snyggt med glasögon! Men än så länge har jag riktigt bra syn, fast det finns ju "fuskglasögon" om man vill… ;)

  2. nybliven glasögonbärare

    Aaah, glasögon gör underverk! Mina spänningar i nacke å axlar är nästan borta nu när jag skaffat glasögon för min närsynthet. Nu slipper jag kisa och spänna mig när jag skall kolla på långt håll. Lovely
    Kan du använda dem fortfarande eller känns det konstigt att ha dem nu? Jag visste inte heller att ögat kunde lämna efter…

stats