JANINAS

Helt slut i kropp & knopp

I lördags jobbade jag extra och det var även min första dag i jobbet efter sjukledigheten. Skulle väl egentligen fått vara hemma lite till men jag kände mig så hemsk när jag var borta så länge fastän jag hade god orsak. Man vill ju känna att man förtjänar lönen!

Nu är jag ledig till söndag, men fyra dagar i jobb efter två veckor hemma har satt sina spår. Benen känns som spaghetti och huvudet vill bara vila på kudden. Både igår och ikväll har jag dessutom varit ut på en 5 km’s powerwalk med barnen och även om jag fått ny energi för stunden så efter att ha vilat en stund på soffan så vill jag inte stiga upp längre.

Men nu sover barnen och jag ska bara städa upp här sen ska jag vispa ihop nåt hälsosamt gott (tänker mig hallonkvarg eller turkisk yoghurt med bär?) och slänga mig på soffan och kolla nån serie. Såå sköönt att inte ställa alarmet på 4:20 ikväll.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats