JANINAS

Helt slut

Rädda mig någon! Jag håller på att drunkna. Så känns det i alla fall just nu.

Nä men alltså det har nog varit mycket nu den senaste tiden. Jag vet inte ifall det är så att jag inte är van eller ifall det inte är min grej, men att ha något inplanerat alla dagar (ibland hela dagarna) gör mig nog riktigt stressad. Allt skulle gå SÅ bra ifall jag inte mötte ett bombnedslag varje gång jag kom hem, för här är det ingen som städar och donar sålänge jag är borta och försöker göra nåt av mig själv. Det känns som att jag skulle behöva va på (minst) två ställen samtidigt.

Det är förstås mitt eget val, men det skulle ju va nice ifall man fick lite mer hjälp att komma dit man vill utan att få värsta utmattningsdepressionen.

Trött Daniel = gör ingenting för att han är trött.
Trött Janina = gör åtminstone hälften ändå för att det måste göras.

Så att eeh… alla är vi unika och olika!! Satan.

Jag ska börja med att ta itu med disken, sen resten av råtthålet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fattigamaman

  Huhhuh!
  Du har massor at ta hand om. Tre barn, hemmet och så försöker du göra något enbart för digsjälv (vilket är jätteviktigt!).
  Jag har ganska likadant som du fast jag brukar ta hand om 1-2 barn om mannen inte räknas med ;D

 2. Jonna

  HAHAH precis såhär (Mängden disk) såg mitt kök ut när jag kom hem efter en resa i frankrike och Disneyland med 2 barn och gubben var hemma själv. KUL och ta det när man kommer hem.. NOT

 3. Saga

  Låter lite som hos oss…
  Är mannen hemma med sonen gör de roliga saker tillsammans, resten får vänta tills jag kommer hem. Är nog bara om mannen är ensam hemma som han kan ta tag i ex. disken. Han har liksom blivit van vid att sakerna bara blir gjorda, då jag varit hemma i 1,5år och gör det mesta under dagen då sonen sover. Han tänker inte på att tvätten inte själv hoppar i maskinen, hänger upp sig och viker in sig i lådorna, utan att jag faktiskt gör detta:P
  Kommer bli intressant när vi båda jobbar i framtiden att få vardagspusslet att gå ihop

 4. Nina

  Om du behöver hjälp så fråga en av dina vänner som du vet har minst tid. De brukar ändå alltid lyckas hitta en lucka att hjälpa andra.

stats