JANINAS

Hemma

Jag tog en sväng in till stan innan jag for hem, så istället för att komma hem 10:30 så kom jag hem 11:40 ;)
Engelska provet gick hur bra som helst, men jag måste säga att jag blev aningen besviken.
Är det inte meningen att det ska vara liiiite svårare än i högstadiet? Det känns som att man inte får chansen att visa vad man kan när det bara blir enklare med åren. 

Nåja.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, Nicolina hämtar vi först klockan 16. Det är sista dagen hon är hos dagmamman före jul, imorgon får hon vara hemma med pappa så länge jag är i skolan.

Jag tror att jag ska fortsätta att fundera på hur jag vill att min tatuering ska se ut. Jag var in till Twilight Ink förra veckan och han sa att jag skulle tänka ut vad jag vill ha, och sen får jag komma in någon morgon för att tatuera mig.
Jag har suttit och funderat hur många timmar per dag som helst, googlat runt på tips och funderat var jag vill ha den, och hur den ska se ut.. text eller bild? men jag kommer inte fram till något som jag är 100% säker på.
Det finns SÅ mycket jag vill ha, men ändå har jag sån grym ångest. Alla påpekar att jag ska tänka efter noga innan jag bestämmer mig, men det är just det som gör det så svårt för mig, för jag tänker efter FÖR noga! haha :) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elisabeth

    jag tror nog att man känner när man hittar nåt som är rätt. Speciellt om bilden/texten har nån speciell mening bakom sig så ångrar man ju sig kanske inte lika lätt sen då man blir äldre. Mina 3 stjärnor står tex för att vi är 3 syskon. :)

  2. Anonym

    matematiken och andra "grundämnen" i yrkesskolor är bara repetition från högstadiet, så de kommer nog inte bli svårare utan bara en massa som man kan från förr, och i typ finska&engelska kanske man går igenom ord som är relaterade till yrket osv.

  3. Anonym

    Jag tänkte också i samma banor som dig, kunde inte bestämma mig och överanalyserade allt jag tänkte till sist. Så kom en dag då jag såg den, och kände från första sekunden att "Den där är det!" och än idag (många år senare) känns den fortfarande lika rätt. Så tänk inte för mycket utan gå på magkänslan :)

stats