JANINAS

Hemma med sjuklingen

Är hemma med Nicolina idag eftersom hon har fått feber igen. Tredje gången på ca. 1 månad! Hon har dessutom haft en hemsk hosta sen första feber perioden. Vi var till HVC igår och kollade crp-värdet och pratade med en läkare, han lyssnade på lungorna och kollade i både öronen och halsen, men allt var OK. Vi ska i alla fall nångång under dagen till sjukhuset för att ta ett riktigt blodprov, bara för att var säkra att det inte är något annat som orsakar febern. 

Läkaren tror att det är många virus som ”står i kö” i hennes kropp, och det låter ju troligt i mina öron. Hon har nästan aldrig haft feber hittills i sitt liv, så det är klart att hon får både feber och hosta nu när hon inte har någon motståndskraft mot just det viruset. 

Bara att ta det lugnt idag och dricka mycket :) Daniel är sista dagen i skolan idag, sen får han sommarlov. Jag har ännu 20 (?) skoldagar kvar.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Det är klart att det känns hemskt att inte kunna tjäna några extra pengar då vi så gärna skulle arbeta i sommar, men vi kan ju heller inte göra något åt att vi inte fått något arbete. Så bara att göra det bästa av situationen och se saken från den ljusa sidan, vi får ju njuta av alla fina sommardagar :)

 2. Läsare

  Jag är lite avundsjuk på dej. Alltså på ett positivt sätt! Ingen av er har sommarjobb ännu å du är sådär kolugn. Jag skulle säkert klättra på väggarna och ha hjärtstillestånd… Men allt ordnar sej på ett sätt eller annat. Ingen nytta alls med att stressa upp sej. Kan du skicka över lite "coolhet" tack :)

 3. Janina svarar

  Jag själv slutar inte förrän 27 maj, alla skolor har väl lite olika datum och det beror ju förstås på om det är grundskola, yrkesskola eller högskola. Daniel går i högskola, och hans klass var sista dagen idag.

 4. Hanna

  Hej! Har följt din blogg ett tag och tycker du sköter mammarollen osv kanon! En riktig förebild! Men jag har en liten fråga ang Daniel. Vad pluggar han? =) Kram Hanna

 5. Janina svarar

  Vi bor nog förmodligen i stan denna sommar, men kommer säkert vara i Oravais en del också. Vi har båda två sökt sommarjobb till många ställen men har inte fått napp, så det finns inte så mycket att göra då än att försöka njuta av att få vara ledig.

stats