JANINAS

Hemma

Nu är lillan hemma, och har just somnat. Det blev lite senare än vanligt ikväll, men hon har sovit två gånger idag på dagen så det gör inget. 

Idag märkte man att hon faktiskt lagt märke till att vi varit borta. 
När vi kom hem till mammas så var de ute på gården, när vi steg ut ur bilen så sken hon upp som en sol, och hon ville genast upp i min famn :) 
Hon pendlade mellan min och Daniels famn en stund tills vi gick in. 

Före vi for till Oravais så var jag inne via apoteket och köpte Basiron.
Eftersom jag inte har råd att köpa Mene&Moy produkter, så provar jag detta nu. Har läst på internet om både tvättlösningen och salvan, och de flesta har varit riktigt nöjda och blivit av med aknen. Hoppas jag är en av dem, så behöver jag inte fundera på det längre.

Nu ska jag så småningom tvätta ansiktet med denna mördar tvätt för första gången (den är så stark så den kan bleka tyg och hår), sen så kommer jag antagligen slänga mig under täcket, så jag är redo att gosa sönder min underbara skitunge imorgon ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Mitt ex använder basiron och han tyckte i alla fall att det var det enda som hjälpte åt honom. Dock ska det vara den starkaste om det ska fungera riktigt bra. Och akta kläder/dynor, bleker gör det nog.

 2. Anonym

  Tvättmedlet är inte alls bra! Inte för mig, fick stora finnar som alrig blev "vita". Använd istället bara salvan som också finns i apoteket. Den torkar ut hyn, så ibland kan man lägga på vanlig salva efteråt. Men det hjälpte för mig :)

 3. Anonym

  Jag använde också Basiron, det var vell nog helt okej. Men det blekte mitt dynvar och pyamas, så du skall kolla efter med det..

 4. Michan

  Hej
  jag använder basiron gel som man smörjer på finnarna men den hjälper inte alls. vet inte vad jag ska göra och dom på apoteket säger att om basiron inte funkar funkar inget jätte kul.
  kram

 5. Eve

  Jag använde också Basiron en gång när jag hade problem med finnar, men åt mej hjälpte det inte alls! Men det är ju individuellt. Men som Elin skrev att hennes kläder blev blekta, det blev jag också varnad för så man ska komma ihåg att inte ha på sej någo väldit fint som man inte vill ha förstört.

 6. Janina svarar

  Vad konstigt, det bränner inte alls på min hy! Jag trodde det skulle bränna, men blev lite besviken då det inte brände ens lite, för då känns det som att det inte riktigt fungerar. Dock så fick jag lite röd hy en stund efter att jag använt den, vilket det stod att man kunde få, men det försvann rätt så snabbt. Hoppas så innerligt att det blir bättre!

 7. Elin

  När jag var ca 15 år så använde jag Basiron, hjälpte nog mig lite. Men alla mina pyjamaser blev blekta och det brände så fruktansvärt så varje kväll grät jag för att det sved så mycket, men jag tror det beror på att min hy var så kännslig då! Men lite bättre blev det nog, så jag hoppas att det funkar bra på dej!:)

stats