JANINAS

Hemmadag

Det blev varken massage, spa, hotell eller ens en dag på stan för oss igår. Jag kände redan när jag vaknade att det var en av mina sämre dagar, men levde i tron att det skulle kännas bättre kring lunch. Det gjorde det inte, så efter mycket velande blev det en mysdag här hemma istället. Vi kollade film, gick på promenad både på förmiddan och kvällen, var ut och körde runt i området och kollade på hus. Vi kände båda att det inte gjorde så mycket att det blev som det blev, det är sånt slöseri med både pengar och tid att göra något som jag känner att jag varken klarar av eller kommer njuta av, och Daniel vill som vanligt göra det jag vill göra. Sån chill person är han.

Men egentiden har uppskattats lika mycket ändå, om inte mer. Vi tar en dag på stan i december istället när jag förhoppningsvis mår bättre.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilia

    Tråkigt att du mår så dåligt som du gör. Hoppas det blir bättre snart! Jag tänker på en sak…nu när ni ska få tillökning, bor ni kvar eller planerar ni en flytt? :) Tänkte eftersom du skriver att ni tittade på hus. Är det något ni funderar på eller var ni bara ut och kollade för skoj skull? :)

    JANINA SVARAR: Vi bor väl kvar ett tag, men sen måste vi nog hitta nåt större för det blir nog fullpackat här när trean kommer :) Känns mer logiskt att bygga hus istället för att köpa en större lägenhet, men vi har inte bestämt något alls ännu!

stats