JANINAS

Hemska, hemska sjuka

Jag hade nästan vågat börja tro att det bara var Nicolina som skulle bli sjuk denna omgång, men så i fredags spydde Joline i parken. Och några gånger till här hemma sen. Det är Daniel som ensam fått torka spyor denna gång, jag ville göra allt i min makt för att hålla mig frisk så det var tur att Daniel varit hemma hela veckan.

Hoppades att vi vuxna ändå skulle klara oss men så igår under eftermiddagen blev Daniel dålig. Och så jag sen inatt. När jag lagt mig igår kväll och låg och ammade kände jag hur jag började må mer och mer illa och hela natten har varit ett helvete. Har inte sovit en blund! Ingen av oss har spytt (ännu) men båda har mått skitdåligt. Minsta lilla ansträngning har varit förödande, kändes som jag skulle spy bara av att vända på mig imorse. Mjölken har minskat drastiskt den också, har fått ge båda brösten varje gång och ändå har hon gnytt och gnällt när det inte kommit så mycket som det brukar.

Än en gång konstaterar vi att det borde vara förbjudet att båda föräldrarna blir sjuka samtidigt, och ändå lyckas vi alltid pricka in det just så. Nu kan vi bara hoppas att det var sista gången för denna säsong, tycker att det blivit allt för mycket av dethär denna vinter. Nu ska det ju va vår och inga bekymmer!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cessi

  Hej ! Grattis till den fina tösen ! Har en kompis som hade mycket stress så mjölken började lida men hon testade på amningsté och det fungerade faktiskt ! Jag är själv skeptiskt till mirakel-medel men det här fungerade jätte bra och nu har hon mjölk igen :)

  JANINA SVARAR: Har hört mycket bra om amningsté! Fast min mjölk var bara ”låg” sålänge jag mådde som värst, när jag börjat må bättre ökade den igen :)

 2. Anna Octavia

  Hej Janina,

  Vilken fin blogg.

  Tänkte fråga dig hur du har fixat din layout, vilket tema du har?

  Är ny här och ville komma igång lite men letar efter en bredare layout precis som din.

  Ha en fin dag och grattis till bebisen

  JANINA SVARAR: Tack! :) Jag använder mig av ”Premium”.

stats