JANINAS

Hudanalys

Imorgon klockan 11:45 ska jag befinna mig på Vasaesplanaden 14
Jag har tid för hudanalys, och jag hoppas hon kan säga vilken rengöring som passar bäst åt mig, och jag hoppas att det är något som jag har råd med!
Jag har haft problem med finnar och stora porer sedan jag var 13-14 år, och jag har provat ALLT, nu orkar jag inte slösa tid eller pengar på att hitta något som riktigt fungerar så nu tar jag hjälp av en specialist. 
Det är frustrerande att något så onödigt som finnar kan sänka ens självförtroende, och visst kunde min hy varit mycket sämre, men den kan också vara mycket bättre. 

Annars så ska syster Jessica till IKEA imorgon, och jag har skickat med pengar så hon ska köpa en ny matstol åt Nicolina. 
Hon har nämligen börjat ställa sig upp i stolen när hon äter, och så kryper hon upp på bordet. Det har ingen skillnad om man spänner fast henne heller, hon kommer sig ändå upp på något sätt. Lyder gör hon heller inte, och när man säger till på skarpen så börjar hon gråta och vägrar äta.
Just nu har vi en såndär stol som man lägger fast vid bordet, och den har varit riktigt bra hittills, förutom att man måste tvätta den rätt så ofta och att den inte går att flytta lätt. 

En sån här har vi ”beställt”:

Så nu kanske hon hålls nere i stolen, och när jag bakar så kan jag lyfta den till köket så får hon sitta där och kolla på :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Den matstolen har vi också! : ) Snygg, bebin hålls i den, den är lätt att flytta på och inte är den dyr heller! Bäst enligt mej ; )

stats