JANINAS

Hungrig mama

Jag är så hungrig så jag dör snart!!! Så känns det i alla fall, gröten är färdig om 5 minuter men jag vet inte hur jag ska överleva!!

Jaja.

Idag ska vi åka hem till Oravais och stanna där till söndag, jag och Nicolina sover hos min mamma och Daniel sover hemma hos sina föräldrar eftersom han är allergisk för katter och min mamma har fler, men vi kommer nog vara tillsammans väldigt mycket ändå för vi är ju grannar. 

På vägen dit ska vi hämta ett babyskydd som vi ska köpa av en familj, stolen är i väldigt bra skick och kostar bara 50 €, så då har vi ett problem ur världen! :)

Yes, nu ringde äggklockan, dags att äta frukost!


Bilden är tagen av ägaren.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Jag tror nog man kan hyra från butikerna, men det skulle knappast bli billigare än den där stolen var. Den som vi hade åt Nicolina hade vi lånat av Daniels storebror.

  Hur som helst så är vi jätte nöjda med stolen, den är i jätte bra skick och vi tror absolut inte den varit med i någon krock.

 2. Lina - Mamma till Anabelle & Alicia

  Okej. Ja klart man måste ha det men det finns folk som verkar pålitliga men inte är det tyvärr. Men inte säkert hon var sån såklart :) Kan man inte hyra där ni bor? Här kan man hyra från babybutiker. Hade ni inte kvar den Nicolina hade förresten? :)

 3. Janina svarar

  Nej jag känner inte mamman som sålde stolen, men hon verkade nog vara en ordentlig person som inte ljuger om sånt. Hon hade två döttrar som använt stolen, och den var köpt 2008. På annonsen stod det att den inte varit med i krock och hon sa det även när jag hämtade stolen. Jag litar på henne, och lite tillit måste man nog ha när man inte har råd att köpa en ny från butiken.

 4. Lina - Mamma till Anabelle & Alicia

  Känner ni personen ni köpte babyskyddet av så att personen kan garantera att det aldrig varit krockat eller så? För annars är det väldigt osäkert att köpa begagnat. Många talar inte om sånt tyvärr och då riskerar er lilla bebis att åka osäkert =/ Tråkigt men sant, man kan inte lita på folk.

stats