JANINAS

Hur ofta har din bebis hicka?

Denna lilla krabat som jag har i magen får hicka VARJE gång jag ätit/druckit något! Det behövs inte vara mer än en frukt eller ett juiceglas, hon börjar alltid hicka genast när jag är färdig, och länge kan hon hålla på. 

Jag minns att Nicolina hade hicka väldigt ofta hon också, och det sägs ju att flickbebisar hickar mycket, men att få hicka varje gång jag stoppar något i munnen känns ju lite väl ;)

Hur ofta har/hade din bebis hicka?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. mej, 35v gravid

  Bebis i magen hickar ganska ofta tycker jag. Lite då och då, inte särskilt kopplat till om jag äter/dricker, eller vad det är för tid på dygnet. Det kommer lätt upp i 5-6 ggr per dag iaf, oftast mer.

 2. Sara

  Har inte riktigt reflekterat över hur mycket min hickar. Tror det varierar ganska mycket från dag till dag. Ibland hickar den 2-3 gånger per dag och ibland kan det gå en dag utan minsta lilla hicka.
  Brukar ställa mig upp och vandra runt lite när hickan gör mig tokig haha, då slipper jag känna hickan och bebis blir vaggad till sömns så det är helt perfekt! :)

 3. emelie

  min lille bebis har hicka minst 10 gånger om dagen! märker av det hela tiden, varje gång jag är still, han hade hicka precis innan vi åt tidigare idag, så jag har inget samband med maten där :)

 4. Mia

  Min son hickade mest hela tiden, speciellt i slutet av graviditeten. Han hickde mycket sen som nyfödd åxå, men nu har det lugnat ner sig lite :)

 5. Anonym

  Jo min dotter hade hicka varige dag minst 3 ggr i 1 h :) en fråga :

  Hur kan du och danile hålla i hop förhållandet även fast ni e så unga?

  Jag och min f.d. pojkvän som även är pappa han och jag lyckades inte och jag är 18 nu och vår dotter är 5 månader :) (svara gärna på min fråga )

  Hälaser Nina

  P.S Älsker din blogg den har lärt mig mycke ! :D

stats