JANINAS

Hyss & plättkalasBusungarna och jag började dagen med en promenad längs hamnen och ett stopp vid en lekpark. Joline gick ÄNTLIGEN med på att gunga, efter att inte ha gungat sen vi flyttade från Vasa i december har hon blivit en riktig liten tönt. Hon har varken vågat gunga eller åka rutschkana. Rutschkanan har hon vant sig vid igen men det var först idag som hon igen kunde slappna av och se det roliga i att gunga. När Nicolina gungade bredvid henne samtidigt gick det bra. Allt som storasyster gör är ju okej!

Resten av dagen har gått i lugnets tecken. Joline som har blivit en riktig liten skitunge (hej ettårstrots!) har som vanligt hunnit göra många hyss under dagens lopp. Nicolina hade utan min vetskap suttit på golvet i barnrummet och ritat i sin målarbok, glömt tuschpennorna efter sig och förstås var Joline där och ritade på både golv och väggar. Tack gode gud att det går bort med vatten! Sen har hon även hällt ut två vattenglas, klättrat upp på mitt nattduksbord och sen upp på sängen för att gräva i blomkrukan som står på fönsterbrädan. Resulterade i en säng full med blomjord. Ett x antal gånger har hon dessutom rivit ut ungefär halva paketet våtservetter. Oj den där Jolly. Så liten men så full av hyss!

Dagen avslutade vi med plättkalas i barnens rum. Ungarna var helt exalterade och satt båda två och faktiskt åt. Jag behövde knappt påminna om vad de höll på med och det var riktigt mysigt. Nicolina som för en gångs skull varit rätt lydig idag tyckte att det var en bra fest.

Nu är disken diskad och leksakerna på sin rätta plats, och då kan denna morsa säga godnatt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena Nygrund

  Haha, kallar du det en dag i lugnets tecken?!
  Du måste ju ha farit runt som en tornado och röjt efter allt lillskruttan ställde till :-)
  Jag blev alldeles slut bara av att tänka mig in i din dag.
  Du är en riktig kämpe Janina, glöm aldrig det!
  Stor kram från mig.
  /Helena N

  JANINA SVARAR: Haha! Jaa den blev lugn om man tänker på hur det skulle varit ifall hon busat på likadant nån annanstans än hemma ;) Kram!

stats