JANINAS

I behov av ny garderob

Alltså om jag kunde slänga bort alla gamla paltor och köpa nytt, så skulle jag inte tveka. Jag är så trött på min garderob och ska nog börja shoppa mer åt mig själv nu framöver. Barnen har ju så de klarar sig så jag måste lära mig att jag också behöver kläder.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Vad kommer kläderna ifrån? Jättesnygga! :)
  /en trogen läsare

  JANINA SVARAR: Står nere i vänstra hörnet på bilden ;) New Look!

 2. Mia

  Hej, varifrån är dehär kläderna som du har bild på? Spec. turtleströjan är jag intresserad av att få veta var man kan få tag i den.

  JANINA SVARAR: New Look :)

stats