JANINAS

I got birds in my ears and a devil on my shoulder.

Just nu är jag bara så arg och så glad samtidigt. 
Jag är så förbannad så jag skulle kunna söndra allt i min väg, men samtidigt så glad så jag vill dansa och skratta så högt jag bara kan.

Jag är så lycklig, jag har ett jävligt bra liv. Jag har en förmåga att se skillnad på rätt och fel.
Jag står stadigt vid mina åsikter och jag tar inte skit från någon. Jag är inte vän med människor som talar skit bakom min rygg, och jag talar inte skit om människor som jag bryr mig om.
Jag har världens underbaraste dotter, och jag är bara 18 år. Jag lever inte som många andra i min ålder, och jag blir arg när människor tror att jag ångrar mitt beslut. 
Jag vet vad jag vill, och jag ser till att det blir som jag vill. Jag försöker se allt från den ljusa sidan, och jag kan behärska mig och skratta även om ilskan röker ur mina öron. Jag är inte bortskämd och jag vet hur det känns att mista en stor del av sig själv, att se askan av hans kropp sänkas ner i jorden. 
Jag vet hur det känns att bli lämnad när man behöver någon som mest, och jag vet hur det känns att lämna någon när man endast behöver sig själv som mest. 
Jag hatar alla flickor som betedde sig som jagvetintevad i högstadiet, och jag är så lycklig över att jag kunnat gå vidare och växa upp, till skillnad från många av dessa flickor.
Jag hatar fortfarande att det finns så många jagvetintevad människor i världen. Jag söker ännu efter hon som är precis som mig. Enligt mig får man vara egoistisk, så länge som man inte alltid väljer sig själv i förstahand.
Jag tänker lära Nicolina känna lukten av lögner, och lära henne studera diamanter och stenar. Så hon kan välja redan innan hon blir sårad. 
Jag tänker vaka över henne och fånga henne när hon faller, torka hennes tårar och ge henne all min kärlek. 
Jag ska göra allt i min makt för att hon ska bli sig själv, och inte lura sig själv för att göra någon annan lycklig.
Jag kommer alltid finnas vid hennes sida, oavsett vad, hon kommer alltid få höra att jag älskar henne, och aldrig tvivla på att jag är stolt över henne, oavsett vad. 
Hon ska få veta att trots alla motgångar, i både mitt och hennes liv, så har hon mig.
Jag är hennes. Hon är hela mig värld.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. cherie

  bra skrivet! är avonsjuk på hur du vågar stå upp för hur du känner, något jag borde lära mig! som många andra så tycker jag också att nicolina har en super-bra mamma :)

 2. Janina svarar

  Jag gör mitt bästa och lite till, och hoppas att fler ska förstå att det även finns duktiga unga mammor :)
  Så tack!

 3. Anonym

  Måste bara säga att du verkar vara en väldigt bra mamma :)
  Ofta tror man att unga mammor inte är lika bra som äldre med det bevisar ju du att dom är :)

 4. Linnéa

  Jätte superbra skrivet! Du kan vara stolt över dig själv för du verkar göra ett underbart jobb med din dotter! All lycka i framtiden!

 5. Jessica

  Oj jösses! Du fick med precis allt jag vill vara och vill ha utav livet. Fick bokstavligen tårar i ögonen när jag kom till den delen om din fina dotter, hon kan skatta sig lycklig!
  Mycket bra skrivet!

 6. Blivande morsa

  Underbart fint skrivet, verkligen. Du skulle bara veta hur mycket du inspirerar en blivande ung mamma som mig. :)

 7. carolina

  Såå bra å fint skrivet! Du tog orden ur min mun, precis så känner jag åxå, både om andra människor och om min underbara dotter <3

stats