JANINAS

I have no regrets

Denhär dagen har varit lite annorlunda..

Lite före 1 for Daniel och Nicolina iväg till Oravais för att hälsa på Daniels föräldrar, samtidigt åkte jag med i bilen in till stan och hoppade av där för att söka vinterskor. 
Som vanligt så ser jag massa snygga och billiga när jag inte ens letar, men sen när jag ska ha ett par så finns det inga som ser bra ut! Samma visa varje gång, även idag.
Så jag gick hem tomhänt. Eller nej, inte helt. Ett par jeans hittade jag faktiskt. 
Jag funderade nog ett tag och hann ångra mig flera gånger när jag stod med jeansen i handen och tänkte ”jag köper dom”, men när jag började tänka efter så gjorde det absolut inget alls att jag köpte dom. 
Jag har typ 1 par ”riktiga” jeans att ha (OBS, de traditionella ”efter förlossningen” jeansen som alla mammor ser fram emot har jag inte köpt ännu, alltså jag har klarat mig SÅHÄR länge med byxorna jag hade före graviditeten! nog skulle jag klara mig längre, men jag förtjänar nog ett nytt par), jag använder oftast leggings eller strumpbyxor, men nu när det börjar bli vinter så är det vääääldigt kallt att bara ha såna. Så när jag tänkte efter riktigt noga så är det ju nog så att jag kommer köpa ett par ”riktiga” jeans förr eller senare, så varför inte köpa de nu när jag ändå hade hittat ett par som såg bra ut, passade bra och var relativt billiga? Så jag förlorade inget alls. Istället vann jag tid, för nu behöver jag ju inte åka in till stan igen på ett tag, endast på jakt efter nya jeans.  

Vet ni det roliga med jeansen? Jag köpte dem från H&M!!
Mina ben passar aldrig i H&M jeans, men det här var definitivt ett undantag. 
En annan sak som var lite rolig var när jag skulle åka hem, jag hoppade på en lokalbuss och det var 100 år sen jag var på en sån. Jag var ganska så osäker och dessutom satt jag vänd med ryggen mot vägen (om ni förstår vad jag menar?) så jag såg ju inte vart vi åkte och visste inte alls vart jag skulle, men förutom att jag fick gå en liten bit längre än nödvändigt så gick allt riktigt bra! :) Dessutom åkte jag med en av de nya bussarna, riktigt fräsch och trevlig. 

Nu väntar jag bara på att mina sötnosar ska komma hem <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats