JANINAS

I love pink <3

Innan vi for och handlade mat till helgen så var vi in till H&M så jag fick lämna in mina jeans. 
När jag fått pengarna tillbaka gick vi till barnavdelningen och där hittade jag faktiskt 2 bodys, 2 pyjamasar och 2 par strumpbyxor, så nu har hon i alla fall något i storlek 80!  

Nu har chefen äntligen somnat, det tog en lång stund ikväll också. Hon har väldigt svårt att somna nuförtiden, fast hon är trött så vill hon oftast bara vara uppe och leka, men så är det väl med de flesta barn? 

Daniel är hos en kompis och umgås med sina kompisar, han for iväg för lite mindre än en timme sedan, men tydligen skulle han bara vara där till ca. 24 tiden, och det är ju bara en och en halv timme kvar tills dess. 
Så det blev ingen lång och tråkig ensamkväll för mig ikväll!
Just nu har jag ansiktsmask och efter att jag har skrivit klart detta inlägg ska jag tvätta bort kladdet och hoppa raka vägen i sängs!
Jag hoppas ju på att få en 9 timmars sömn inatt också, men det får jag väl bara drömma om :P

Nåja, nu har mitt ansikte stelnat helt så det kanske är bäst att jag tvättar bort masken nu? 
Före jag går laddar jag upp en bild på dagens inköp åt tösen..


.. + ett par bruna och ett par rosa strumpbyxor.

Som ni ser så satsar jag nästan fullt på rosa kläder nu igen.
Förr var det många som påpekade att hon alltid hade rosa kläder, så jag började köpa lite mer grönt och brunt och sånt, men nu har jag fått nog!
Jag älskar rosa och jag älskar att ha en dotter, jag har alltid velat ha en liten tjej och nu när jag har det så är jag så stolt och jag vill att alla ska se (utan att fråga) att det är en tjej! Så nu jäklar får ungen va rosa :)

Men nu kan jag inte röra en muskel i ansiktet längre, gotta go!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats