JANINAS

I made this for you

Nicolinas alldeles egna stol, som jag gjort alldeles själv (med hjälp av Charles och Matti). Jag var den enda i klassen som gjorde något eget ”from scratch”, all planering och sånt gjorde jag förstås själv.
Det började med en stock, 6 veckor senare (+ några veckor som det tog efter att perioden tagit slut och innan jag tagit mig i kragen och åkt till skolan för att lacka den, vilket jag gjorde i torsdags), så står den här hemma och väntar på att en liten tös ska provsitta den :) Hon kommer bli så glad! ♥
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jacqline

  Jag är imponerad! Riktigt snygg stol! Om du vill får du gärna snickra ihop några till mig med ;) Får jag fråga vad du går för linje, antar att du går på ett gymnasium? :)

 2. josefine

  va du e duktig! Gick själv ett år på artesan (bytte till målare efter) men jag höll på med en pall i typ 6 månader… :D såååå jag vet att det inte är så lätt att fixa till en sån..

 3. Anonym

  Sättet du har skrivit Nicolina på är verkligen jättevackert :) Hela stolen är fin för den delen ;)

 4. Jenny

  Va fin! Sitsen påminner om de småstolar jag gjort, fast det kan ju vara kameravinkeln också. Nicolina blir säkert förtjust!

stats