JANINAS

I min telefon

I min telefon hittar man skitgamla bilder, med tanke på att jag har bilder från när Nicolina var 6 månader så kanske det är på tiden att jag skaffar mig en ny. Det är väl en bra ursäkt :) Aja, här har ni några enstaka..


Knubbis-Nicolina ♥


Maaaat


Mars 2011.. såhär skit har jag aldrig mått i hela mitt liv, och aldrig legat i sängen så mycket som jag gjorde då. Jag var tvungen att ta en bild för att se hur jag såg ut för jag orkade inte gå upp för att se mig i spegeln. Vilken tur att det gick om och att vi snart får hålla den skyldige i våra armar! :)


Vid HVC i våras. Nicolina hade haft feber gång på gång och läkaren gav oss inget riktigt svar, bara att det var ”flera virus i kö”. 


Vår karatekid har morgongymnastik :) I somras.


Bevis på att hon är som en magnet när hon sover med mig i vår säng. Oavsett hur mycket plats hon har så ska hon alltid nudda i mig :) Gullungen!


Lejonet in action. Ni ser väl hur hon klöser fast sig? Haha :) I lekparken igår.

Där hade ni några. Nu ska jag sova :) Godnatt!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Malin: Vi började potträna henne i våras och hon har varit utan blöja dagtid hela sommaren, hon har bara blöjan när hon sover. Hon gör inte sina behov på pottan längre heller, utan på toaletten :)

stats