JANINAS

I pappas armar

Förresten, inatt drömde jag om pappa igen. Det är lika härligt varje gång, och jag är helt säker på att det är hans sätt att träffa mig och vara där för mig. 
Inatt var lite annorlunda, jag drömde nämligen att jag drömde, förstår ni?
Hursomhelst, så blev jag så överlycklig att träffa honom, och jag frågade honom allt jag undrar över. Hur det är i himlen, vad han gör om dagarna, om det tar ont att dö, om han vakar över oss hela tiden, o.s.v.
Han sa att livet i himlen är lugnt och fridfullt, att det finns många olika saker man kan göra (självklart, annars skulle han inte klara av en dag där ;)) och att han får se oss när som helstOm det tar ont att dö var ju en väldigt dum fråga, eftersom han dog i en hjärtinfarkt, såklart gjorde det ont!
Han sa också att han ville träffa mig inatt eftersom det var ett tag sedan sist, och att han saknar mig.
Klockan 00:59 väckte Nicolina mig, och jag blev ryckt till verkligheten. Jag kände mig så glad och lugn i själen. 
Till min besvikelse träffade jag inte pappa mer inatt, men jag är glad över att jag fick svar på mina frågor, som jag så länge gått och funderat på.

Även om det låter hemskt och så, så längtar jag faktiskt lite tills jag dör, fastän det förhoppningsvis blir först när jag är riktigt gammal. Men den dagen som jag gör det, så får jag ju träffa pappa igen!
Då tror jag att jag kommer vara 15 år igen, och han kommer vara precis lika fin som han var sista gången jag såg honom.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hej

    Jag är finskspråking on hittade din blogg via blogilista av en slump och har läst den sedan dess trots att du skriver på svenska. Din blogg har blivit nu en pråkkurs för mig också :) Du skriver väldigt vackert och du fick mig att gråta när jag läste den här texten. Det var allt som jag hade på hjärtat, altså tack för din jättefina blogg!

  2. P

    jag erkänner att du fick mig att fälla några tårar! De har jag inte gjort på ett tag, så det betyder att du e jätte duktig! Tack!

stats