JANINAS

I sandlådan


Nicolina: Snälla mamma, ja vill inte fara ut pomaan jag

Jag: Vill du inte fara ut på promenad?
Nicolina: Nej tack

Hon gick med på att följa med mig på en promenad sen i alla fall, när hon fått leka av sig i sandlådan en stund. Det gäller att hålla igång nu så länge det inte är alltför tungt, är jag för stilla nu lär jag inte ha det så lätt i slutet. 

Nu har vi ätit kvällsmat och hon sitter och kollar på Lejonkungen (min favoritfilm när jag var liten, och tänk vad häftigt att jag och Daniel blev tillsammans, precis som bästisarna Simba och Naala :)), jag tänkte låta henne kolla en stund till, sen ska jag föreslå att vi går ut på gården igen. Det är mycket varmare idag än vad det varit de senaste dagarna, så det gäller att passa på och vara ute och njuta!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Vi bor tillsammans i en lägenhet i Vasa, men nu under sommaren (maj-augusti) bor vi i Oravais hos våra föräldrar (som är grannar) eftersom Daniel sommararbetar här, det tar ca. 40 minuter att köra från Vasa till Oravais så vi valde att flytta hit så länge han arbetar så han inte måste köra så långt varje dag. I augusti flyttar vi tillbaka till Vasa.

  2. Lilly

    bor ni tsm, du och daniel? Vet att du fått den frågan förut. Men ibland verkar det som ni gör det och iblan inte. eller är han bara borta mycket? Är bara nyfiken..

stats