JANINAS

I väntan på min man

Jag har suttit ett bra tag vid datorn nu och bara slappat. Det tog 3 timmar att torka bort alla smutsfläckar från köksskåp och väggar, så när jag var färdig var jag så törstig och trött. När jag kom hem packade jag ändå tre lådor och mer än så kan jag inte packa eftersom resten av lådorna finns uppe på vinden och dit vågar jag inte gå ensam när det är såhär ruggigt väder :)

Nåja, morgonmänniska som jag är så lär jag ju hinna packa ner mer än hälften av hela lägenheten imorgon bitti. Jag vaknar ju oftast kring 7 ändå. Nu väntar jag bara på att Daniel ska komma hem, han borde ha slutat arbeta alldeles nyss men då tar det ju ca. 35-40 minuter att köra hit till stan också, så även om jag gärna skulle hålla mig vaken så går jag väl nog och lägger mig före han kommer. Sen när han är här ringer han och väcker mig eftersom hans hemnyckel har vi lånat ut åt en fastighetsförmedlare, så då är det bara att stiga upp och slänga ner nyckeln från balkongen och skynda tillbaks till sängen före jag hinner vakna helt och hållet.

På tal om något helt annat, jag har äntligen hittat ett par Vans i min storlek! Jag har ju kört på Converse nu hela våren men är så trött på att knyta de där jävla banden. Magen är i vägen så att jag måste sätta mig ner när jag ska knyta på mig skorna för att inte tappa andan helt eller svimma när jag stiger upp igen, och så tar det ju sån jäkla tid att varje gång behöva knyta när man ska någonstans. Så nu har jag gjort det som behövdes göras – beställt ett par skor utan band!

Jag hade alltid såna här liknande förut (fast inte Vans, utan något billigare) och jag längtar tills jag får använda ett par igen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats