JANINAS

Idag blir lillan 3 veckor!

Kan inte förstå att det redan gått tre veckor, det känns som att det var förra veckan vi åkte in till förlossningen!

Hon är fortfarande en väldigt lugn bebis. Hon sover fortfarande i vår säng och det kommer jag låta henne göra tills hon börjar äta mindre på natten. Just nu äter hon ca. 5 gånger varje natt och det har hon gjort sen hon föddes.

Hon är väldigt stark i nacken redan och det känner man tydligt när man lyfter upp henne. Hon spänner nacken och har man henne på magen så försöker hon hela tiden hålla upp huvudet för att se sig omkring.

Hon älskar att ligga på skötbordet och att man smeker henne på benen och under fötterna. Är hon grinig så är det bara att lägga henne där och ge lite benmassage så blir hon knäpptyst.

Jämför man med hur Nicolina var som bebis så är Joline en riktig drömbebis. Hon är så mycket lugnare, har mer tålamod och väldigt sällan magknip. Nicolina som hade kolik har gett oss skinn på näsan och vi förvånas varje dag över hur enkel Joline är att sköta. Men ännu håller vi andan, kolik är ovanligt under de första två veckorna, men kan tyvärr dyka upp när som helst före bebisen hunnit bli tre månader.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bekah

  Åååh sötnos! =)
  Hur är det att vara ung mamma då?
  Väntar vårat första i december & ser fram emot det så mkt att jag håller på att spricka.. =)

 2. Marina -mamma till 4, snart 5

  Grattis till lill-tjejen!
  Tiden går fort när man har barn.. Jag håller med dig om att även för mig känns det som om det bara var några dagar/veckor sen jag åkte in och fick min tjej, men hon blev ett år för en månad sen och jag ska ha barn igen nu i januari.. ( om jag har tur! )

  Det är inte förrns man har barn man faktiskt lägger märke till hur fort tiden faktiskt går..

  Ha en bra dag!

stats