JANINAS

If you’re so afraid of taking chances

.. how you’re gonna reach the top?

Som ni ser så har jag ändrat på bloggen nu igen. Inte av någon annan orsak än att varje gång jag såg på den så började det klia i fingrarna. Jag märker snabbt om jag inte trivs med något, till en början kan jag vara riktigt supernöjd, men så efter en tid så tröttnar jag. När det väl händer, så vet jag att det inte är rätt. Och nu kommer jag säkert ändra om allt igen så småningom, men vem vet, kanske jag är nöjd ännu om några veckor?
Nu tänker jag faktiskt säga som så, att ni behöver verkligen inte ge mig er åsikt om ni inte gillar ändringen. Seriöst, vad tror ni att det gör för nytta? Jag är ju nöjd, och det är väl det som är huvudsaken? Ni läser väl inte bloggen för designens skull? Och om ni nu faktiskt gör det, så kan ni väl klicka in er på någon annan som har ett utseende som faller er i smaken.

Klockan har tickat iväg alltför fort ikväll, så går det när man har roligt!
Imorgon är det skola så nu ska jag tvätta mig och slänga mig under täcket och drömma mig bort till Thailand eller nåt.

(Och ni alla som skrev förut att min blogg ser konstig ut i alla inlägg förutom det nyaste, så det beror på webbläsarna. Vill ni se hur min blogg SKA se ut så ska ni använda Google Chrome eller Internet Explorer. Det finns inget jag kan göra åt saken.)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats