JANINAS

Igår kväll

Det var riktigt nära att jag inte skulle sluppit in på krogen igår, eftersom jag inte hade annat ID än KELA kortet.
Efter några om och men så slapp vi in i alla fall. 
Jag drack inte mycket alls, men hade rätt så roligt i alla fall! Kring 23:30 fick vi meddelande från Hanna att de åker in till BB nu, då blev det väldigt spännande! :)  
I alla fall, så lyckades jag glömma hem min kamera igår (typiskt) men Josefin hade med sin som tur var, så några bilder fick vi i alla fall, även om kvaliteten inte är den bästa. 

Inatt blev det inte många timmars sömn i alla fall.
Jag och Daniel var redo att fara hem redan halv 1 inatt, men som vanligt så sprang Josefin iväg och drog ut på tiden, så vi kom hem först kring 2. 
08:50 vaknade jag imorse och kunde inte somna om p.g.a. regnet som forsade nerför stuprännan utanför vårt sovrumsfönster. 
Ska jag vara riktigt ärlig? Jag började grina när jag räknade ut att jag bara fått sova 6 h inatt. 
Jag sov MINDRE än vanliga nätter när jag stiger upp med Nicolina på morgonen. Får lov att göra ett nytt försök nästa helg, då ska Nicolina vara hos Daniels föräldrar eftersom vi ska ut och fira Daniel som fyller den 22 november. Om vi ska på krog är vi inte alls säkra på längre, det lutar mer åt bio och bowling just nu. Skönt!

Här är i alla fall en bild på mig just innan vi for iväg hemifrån..

.. och här kommer bilder från krogen. Fontana, of course. 
(Bilderna är som sagt tagna med Josefins kamera, som gör att alla ser fula ut, fastän de är hur snygga som helst i verkligheten). 

Vi slapp även in till VIP rummet, där skålade vi i champagne (vitt vin?) och kände oss allmänt som very important people ;)


Josefin var förstås vild och galen, som alltid! :)

.. om Josefin skulle vara min mamma så skulle jag kunna säga att ”äpplet faller inte långt ifrån trädet”, men hon är ju min syster så det kanske förklarar denna bild tillräckligt? Haha!

Nääe, åtminstone EN ful-bild MÅSTE man ta, så denhär fick bli min ..

Nu ska vi snart till Oravais och hämta Nicolina, gulla gulla gulla Nicolina! Jag och Daniel saknar henne så mycket ♥
Vi satt just och fantiserade om hur härligt det ska bli att få krama om henne, och det ska bli så roligt att se hennes min när hon får syn på oss :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats