JANINAS

Igår och idag

Bilder från igår

Det blev så gott som en heldag hemifrån igår. Kring klockan 13 åkte vi iväg mot Oravais för att lämna barnen hos min mamma, sen åkte vi vidare till Nykarleby för att bära in ugnen. Här ovan ser ni radhuset dit vi ska flytta. Det är lägenheten i mitten som är vår, vissa lägenheter är redan färdiga och folk har fått flytta in, men vår blir som sagt färdig först i slutet av november. De hade inte hunnit så långt sen vi var dit och kollade sist för nån vecka sen, de har förmodligen haft fullt upp med de andra. Så det är ännu spännande att se hur det ser ut sen när de lagt golvet och tapetserat. Som jag berättade tidigare är det vi själva som fått bestämma tapeter och golv, så det blir mycket mer personligt.

Innan vi åkte hem var vi en sväng förbi gravgården och la ett ljus på min pappas grav. Den senaste tiden har Nicolina pratat rätt ofta om honom, hon förstår att han är död och är intresserad att prata om det. När vi gick därifrån sa hon att hon saknar honom, och även om hon aldrig hann träffa honom ens så gör det mig självklart sorgsen. Hon borde ha hunnit träffa honom.

Idag blir det en lat söndag. Daniel är på gym just nu men borde komma hem när som helst. Sen ikväll ska vi försöka hinna ut till nån lekpark.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats