JANINAS

Illamående & inskrivning

Idag har jag haft en sämre dag, har mått väldigt illa och inte klarat av att äta något mellan 12 – 19. För en stund sen fick jag i mig två knäckebröd med o’boy och en nektarin, så förhoppningsvis svimmar jag inte när jag stiger upp imorgon bitti. 

På tal om imorgon, så ska vi på inskrivning klockan 8 :) Daniel är ledig så han följer med, han vill så gärna eftersom han inte kunde komma med på inskrivningen när jag väntade Nicolina. Lite dum tid bara, fast i och för sig brukar jag må mer illa mellan klockan 9-12, så vi hoppas att det ska gå bra!

Idag efter att Daniel slutat skolan skjutsade han mig till skolan så jag fick skriva under och göra egen bedömning av mitt yrkesprov. Det hade gått relativt bra, bara 2’or och en 3’a, (på en skala från 0-3). Så jag som var oroad över att få underkänt är nöjd!

Nu ska jag ta fram en pyjamas och så småningom börja fixa kvällsgröten åt Nicolina. Jag kommer nog lägga mig tidigt ikväll jag också, så jag orkar upp kring 7 imorgon. Annars så tar det inte många minuter att gå till MVC, eftersom det ligger ca. 200 meter härifrån :) lyx!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    hur håller du och daniel kärleken vid liv? :) är det inte svårt när man har barn att hitta tid för sig själva och bara visa att man bryr sig om varandra?

stats