JANINAS

I’m not gonna lie

Jag saknar mitt hår! Hela världen kan säga att jag passar bättre i kort, efter att ha sett mig själv i spegeln några hundra gånger vet jag att jag tycker jag är mycket snyggare i långt hår. Det var roligt i början men nu kollar jag utväxten så gott som dagligen för att se om den växt någon millimeter. Nu ska jag behandla mitt hår så bra som möjligt så det är friskt och snyggt sen när det blivit långt igen (om några år alltså.. suck).

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Känner igen känslan. Jag har überkort hår och har nyligen bestämt mig för att låta det växa. För ett år sedan hade jag håret till skulderbladen, så det tar ju några år innan håret är lika långt igen. Bara att ha tålamod! :) Men du passar superbra i kort!

    JANINA SVARAR: Tack! :)

  2. Sandra

    Rekommenderar clips hårförlängning från rapunzelofsweden! :)

    JANINA SVARAR: Njaa, ogillar löshår och skulle nog inte orka varken lägga i det eller ta hand om det :P

stats