JANINAS

Imorgon flyttar vi

Ja, det är en grej som jag inte har berättat åt er här, vi flyttar hem till Oravais imorgon! Daniel har ju sommarjobb där och jag har min sista skoldag imorgon (egentligen på tisdag, men då har vi bara 2 timmar av något onödigt så vi far imorgon istället så kan vi åka tillsammans alla tre), så vi åker efter att jag slutat skolan. Jag slutar redan klockan 13 och hämtar Nicolina på hemvägen, sen åker vi till Oravais och Daniel börjar jobba klockan 15.

Vi har ju bott i Oravais alla somrar sen Nicolina föddes, Daniel har hittills bara lyckats få sommarjobb där, här i Vasa är det mycket svårare att få jobb, så det känns som en ganska naturlig grej vid det här laget att flytta till lilla byn när sommaren närmar sig. Min mamma och Daniels föräldrar är ju grannar så vi kommer nog vara tillsammans varje dag i alla fall :)

Sen så packar vi inte bara det som vi ska ha dit, vi håller även på att packa ihop allt vi äger och har nu samtidigt. Den 1 juni flyttar vi in i en trerummare, bara 100 meter härifrån! Så adressen ändras inte helt, bara nummern :) Så det är mycket som pågår just nu, det blir lite knepigt att hinna flytta allt från den här lägenheten till den nya när vi bara kommer hinna komma hit nästa helg före vi måste vara ut ur lägenheten, men det ska nog gå! Jag packar och Daniel flyttar :)

Nu ska jag se ett avsnitt av The City, sen är det läggdags.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina

    Hejsan. Var har ni er nuvarande lägenhet å vad har ni för hyra på den? :)
    Otolit bra blogg har du!

stats