JANINAS

Indiska ♥

När vi flyttat och jag hunnit spara ihop lite pengar så ska jag till Indiska och shoppa. Det är en sak som är säker!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. madde

  En sak som jag inte kommit underfund med är ifall ni bor närmare din mamma och din barndomskompis nu eller om det är närmare när ni bor i Vasa? :) Är bara nyfiken :) Hoppas du får en fin dag!

  JANINA SVARAR: Vi bor närmare dem nu, men i Vasa bor två av mina systrar.

 2. Tina

  Alltså h-vete hur folk kan täckas sätta näsan i blöt och tro att de har rättigheten att veta allt om en offentlig bloggperson. Are u for real? Lycka till Janina :)

 3. Anonym

  Ångrar du att ni flyttade från Vasa? Tror du att det skulle ha varit annorlunda om ni bott kvar? Köpte ni lägenheten ni bor i nu tillsammans? Fortsätter ni isåfall att äga den tillsammans tillsvidare eller köper killen din ut dej?

 4. Bunny

  Jag vet att dethär är en väldigt personlig fråga, så jag förstår absolut om du inte vill svara! :) Men hur har ni råd med att bo isär? Eller alltså mera med tanken på stora grejer som möbler osv. Du måste väl köpa allt nytt till din lägenhet eller tänker ni dela på vad ni redan har? :/

  JANINA SVARAR: Vissa saker tar jag med men det mesta köper jag begagnat! Som soffor och sånt. Säng tar jag från mitt rum hos mamma. Jag får köpa lite i gången! Det nödvändigaste först förstås.

stats