JANINAS

Ingen bil – inget jobb

Jag skulle ju egentligen jobbat idag, men som ni vet håller vår bil på att dö. Vi hade den på service i fredags men de hann inte fixa problemet (surprise, surprise) så vi ska dit igen med den på onsdag. Det var riktigt nära att den skulle dö i fredags när vi varit och handlat, den ville inte köra snabbare än 20 så jag vill verkligen inte riskera att stanna mitt på vägen nånstans. Ska bli spännande att se om den orkar köra till Stenhaga på onsdag. Jisses.

Det som är mest irriterande är att det problemet som den har nu, har den haft länge och vi har haft den på service för att få fixat det förut men då sa de att allt såg OK ut. Riktigt dålig stil att inte ”hinna” fixa problemet också när man bokat tid för att få det fixat. Undrar hur de tänkt man ska göra när man behöver den för att ta sig till jobbet? Tänk om vi hade värsta superviktiga jobben, eller att jag behövde bilen till jobbet alla vardagar. Då skulle jag missa tre (!) arbetsdagar bara p.g.a. bilproblem. Sa jag att det är dålig stil? Riktigt usel.

Det är inte bara jobbet som jag fått ställa in, jag skulle även till Jakobstad igår på jobbskolning och dejt med Carro. Men det fick vi slopa. Suck. Meeen istället har jag fått vara hemma med familjen idag, fira farsdag och nu ikväll har jag fått en presentation för en intressant grej som jag kommer börja jobba med. Känner mig riktigt taggad nu, dethär är verkligen något för mig, något som jag TROR på. Och jag tänker bli stenrik. Bara så ni vet.

———————————- 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats