JANINAS

Ingen motivation

Jag har suttit här nu en halvtimme och funderat vad jag ska skriva om, jag har liksom ingen motivation, det hade jag inte igår heller. När jag skriver om hur lite motivation jag har, så brukar den vanligtvis komma tillbaka, så det hoppas vi på att den gör imorgon :)

Jag kan ju i alla fall berätta att jag har spacklat i Nicolinas rum och i köket i vår nya lägenhet ikväll, så där ska det bara slipas nu sen är det färdigt att målas. Vi flyttar om 9 dagar så nu börjar det bli dags att packa ner allt igen. Efter denna flytt tänker vi fan bo kvar på samma ställe, LÄNGE.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vendela

    Hejsan, vad roligt att ni målar om! Det skulle vara väldigt roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot.
    Maila mig på [email protected] så berättar jag mer!
    /Vendela

  2. Anonym

    Är mycket imponerad av dej! Grymt att orka flytta fram o tillbaka, sköta lilla tösen o vara höggravid dessutom. Strongt gjort tjejen!

stats