JANINAS

Inte så rött längre

Mitt hår, det är inte så rött längre, thank God!
Nu är det så som jag ville att det skulle bli när jag färgade det, det tog 4-5 tvättar innan det blev bra.  
Dessutom har jag ju sån tur så att jag har en syster som är frissa, så hon hjälpte mig att förstå vad siffrorna på hårfärgs lådorna betyder, så nu vet jag vad jag ska söka efter när jag ska färga håret igen, så det inte blir lika rött som förra gången.  

Såhär såg det ut förra veckan:

Såhär ser det ut nu:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Tack så jätte mycket! Det känns otroligt bra att få höra att man är fin utan smink :)

    Min naturliga hårfärg är mörkblond, lite mer åt det rödare hållet än "råttfärgat", så kanske därför jag passar i rött? När jag var liten hade jag JÄTTE kopparrött hår :) rött pigment ligger nämligen släkten.

stats