JANINAS

It’s friday, baby!

Vad har vi gjort denna fredag?

Joo på förmiddan skjutsade Daniel mig till skolan så jag fick lämna in mitt andra sjukintyg och sen var jag en sväng till måleritet och lackade mitt projekt (jag använde givetvis vattenlösligt lack (innehåller inte terpentin)). När det var gjort for vi till Lidl och handlade mat, sen for vi hem och lagade mat. Samtidigt som jag åt kollade jag på The Hills och det fortsatte jag med tills klockan slog 15. Efter det dammsög jag och Daniel hämtade Nicolina, sen dess har vi inte gjort något speciellt förutom att gosa, äta mat och så åt vi glass för en stund sen :) Äkta fredagsmys!

Där har ni min dag i stora drag, jag har inte varit så förfärligt oerhört illamående idag utan det har varit helt okej, eller inte helt okej förstås men bättre än igår. 

Trevlig helg!

Januari 2010 ♥
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    En fråga: hur gör du nu när du ska köpa kläder inför graviditeten? Hur väljer man storlek på mammakläder? Är det liksom att välja utifrån sin vanliga storlek eller beroende på hur stor magen är? Eller går det bra att köpa vanliga kläder fast i typ L osv?

  2. Amanda

    hej en liten snabb fråga bara :) pratar/kan många finskar svenska?? Eller är det bara en slump att jag hittade denna finska tjej som skriver på svenska men är från finlad? http://plippochplopp.blogg.se/
    För vi svenskar kan väl inte finska så bra?!?! eller?! jag kan bara räkna till 3 annars är det bara massa "A" och "K" i mina ögon :P fast jag är från västkusten, dom vid finska gränsen kanske kan mer?!?!
    En liten snabb fråga blev…inte så snabb ;)

stats