JANINAS

Jag är grym

Något som gjorde min annars så gnälliga vardag snäppet bättre var att jag hittade mig själv på Linn’s lista över grymma Österbottningar. Mycket trevligt! Fast ännu är jag ju inte en fullständig trebarnsmorsa, men jag suger i mig äran i alla fall!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. E

  Kan inte du skriva ett inlägg om hur du hade velat att livet såg ut om du inte haft 2 (3) barn idag? Om du tycker det känns jobbigt att tänka bort barnen kan du väl skriva om hur du föreställt dig livet/drömde om det mellan typ 18-24 när du var 17 blev gravid med Nicolina? Menar de flesta 17åringar drömmer om studier, roliga jobb, resor, fester osv i sina unga vuxenår och barn ännu inte kommer på tanken. Vad hade du för drömmar innan din första graviditet? Kommer någon av dom bli av ändå?

 2. Malin

  Skulle du kunna länka till receptet på cake pops du använder dig av, eller lägga ut det här om det inte finns på nätet? :)

  JANINA SVARAR: Cakepops finns det väl inte så många olika varianter av? Jag använde mig av det som bara är kex + philadelphia :) mängden av varje hittar du nog om du googlar.

 3. Helena N

  Grattis, vad skoj!
  Såg att även grymma Eva Ramstedt i Molpe, som jag sett varje sommar sen hon var liten, är med på listan.

  Jag är stolt över er båda!

  Kramis Helena N

  JANINA SVARAR: Vi är grymma vi! ;) Tack!

stats